021-132 139 hej@seniorproffsen.se

Och grattis till Maj-Britt Thorslund som vann boken ”Kom inte och säg att du är gammal”. 

SeniorProffsen var med på Seniordagen den 18 oktober på Aros Congress Center i Västerås. Vi hade många seniorer som besökte vår lilla monter – många var intresserade av vad vi kan hjälpa till med, och många var även intresserade av att eventuellt börja arbeta åt SeniorProffsen. För vi har en stor efterfrågan på våra tjänster, och söker alltid duktiga seniorer som kan och vill arbeta, med rätt erfarenhet och attityd.

Många som besökte vår monter passade också på att vara med i vår tävling där det gällde att gissa antalet reflexer i röret. Vi fick nästan lika många svar som antalet reflexer! Många gissade bra och kom nära, men bara en gissade helt rätt på 64 st reflexer – Maj-Britt Thorslund på Viksäng.

Efter mässan rättade vi svaren, ringde till Maj-Britt och åkte även ut till henne med den fina boken. Grattis igen Maj-Britt säger vi!

Det är alltid roligt och nyttigt att träffas, och det tror vi att både besökarna och våra seniorer tyckte, så vi är nöjda med årets Seniordag. I november är vi även med på 60plus-mässan i Bombardier Arena. Träffades vi inte igår kanske vi ses då?

Dela detta

Share this post with your friends!