021-132 139 hej@seniorproffsen.se

Kom och möt SeniorProffsen på 60plusmässan den 17-18 november kl 10-16 på Bombardier Arena (Rocklunda) i Västerås.

SeniorProffsen har en monter på 60plus-mässan den 17-18 november. Kom gärna och besök oss, det är öppet på Bombardier Arena mellan kl 10-16 bägge dagarna. Vi presenterar vad vi på SeniorProffsen kan göra och då vi har stor efterfrågan på våra tjänster söker vi fler seniorer. Framför allt söker vi dig som har kompetens och erfarenhet och även rätt attityd, vill arbeta och förstår att bemöta våra kunder på bästa sätt. Som SeniorProffs är det du som träffar våra kunder, och därmed blir vår ambassadör, så det är ett stort ansvar.

 

Många olika kompetenser

SeniorProffsen arbetar inom många olika områden såsom fastighetsskötsel, städning, hantverk, trädgårdsarbete, snöskottning, målning och tapetsering, men våra seniorer arbetar även ute på företag som konsulter och med administrativ hjälp, bokföring, med mera.

Våra kunder är företag, organisationer, föreningar och privatpersoner och alla förväntar sig god service, ett trevligt bemötande och professionellt utförda arbeten. Kom till oss om du är 55+, har mer att ge och vill arbeta.

 

Gemensam värdegrund

Kan du inte komma till 60plusmässan 17-18 november är du också välkommen att ringa på 021-132 139, och att besöka oss på Residens Mälaren (Lillåudden). Titta gärna runt på hemsidan, till exempel här. Om du ska arbeta åt oss är det viktigt att vi delar värderingar, och att vi har en gemensam värdegrund. Om du går till denna sida så finns en länk till ett formulär du kan ladda ned, fylla i och skicka in till oss.

Dela detta

Share this post with your friends!