021-132 139 hej@seniorproffsen.se

Grattis Ing-Britt Olsson som besökte vår monter under 60plus-mässan, deltog i vår lilla tävling, räknade helt rätt och därmed vann en bok.

SeniorProffsen var med på 60plus-mässan 17-18 november på Bombardier Arena i Västerås. Vi hade ett stort antal besök i vår monter – många var intresserade av vad vi kan hjälpa till med, och många var även intresserade av att börja arbeta åt SeniorProffsen. För vi har en stor efterfrågan på våra tjänster, och söker alltid duktiga seniorer som kan och vill arbeta, seniorer med rätt erfarenhet och attityd.

Av de som besökte vår monter passade många också på att vara med i vår tävling där det gällde att gissa antalet pennor i röret. Vi fick massor av svar, varav flera gissade bra och kom nära, men bara en gissade helt rätt på 178 st pennor – Ing-Britt Olsson på Öster Mälarstrand. Så Ing-Britt vann den fina boken ”Kom inte och säg att du är gammal”. 

Efter mässan rättade vi svaren, ringde till Ing-Britt och åkte även ut till henne med den fina boken. Grattis igen Ing-Britt säger vi!

Det är alltid roligt och nyttigt att träffas, och det tror vi att både besökarna och våra seniorer tyckte, så vi på SeniorProffsen är nöjda med årets 60plus-mässa i Bombardier Arena.

Dela detta

Share this post with your friends!