Kontorsservice för ett fint & fräscht kontor

Få det fräscht, fint och välfungerande med kontorsservice från SeniorProffsen. Boka ett flexibelt abonnemang för en bättre vardag på er arbetsplats.

 

Kontakta SeniorProffsen idag

Kontorsservice från SeniorProffsen står för

Kvalitet

För oss handlar kvalitet om att utföra all slags städning & kontorsservice i Västerås noggrant och att ha ett bra bemötande i alla lägen.

Pålitlighet

SeniorProffsens erfarna seniorer kommer i tid och gör det som ska göras.

Omtanke

Våra viktigaste ledord är respekt och omtanke – att ha ett gott bemötande och göra en bra arbete med omtanke om dig som kund.

Tryggt och pålitlig kontorsservice i Västerås

  • SeniorProffsen i Västerås hjälper er gärna med kontorsservice. Det kan innebära att vi hjälper er med att köra skräp till Återbruket, stå i receptionen, sätta upp tavlor, sanda utanför porten, tömma diskmaskinen, fixa fredagsfikat, köpa kopieringspapper, etc. 
  • Vi börjar med ett möte för att diskutera vad som ska göras och presentera vår senior/våra seniorer. Därefter servar vi er kontinuerligt, så ofta som passar er.  Ni får alltid ett skrivet avtal, och vi fakturerar en gång i månaden. 

  • Vi försöker alltid se till att det är samma seniorer som återkommer till dig. Det är extra tryggt att få hjälp av och kunna prata med en erfaren och trygg senior.
  • Förutom tjänster som kontorsservice kan ni anlita SeniorProffsen för kontorsstädning, fastighetsskötsel, renoveringsarbeten, målning och tapetsering, golvläggning, trädgårdsskötsel, trädbeskärning med mera. 
  • Ni får en trygg och pålitlig service med erfarna seniorer som vet hur man ska göra och gör det med glädje!

Visst kan man göra mycket själv

Men ibland kan det vara bättre att fokusera på det ni är bäst på – och låta oss göra resten!

Unna er en enklare vardag på kontoret.

 

 

Du vet väl också att vi har många olika tjänster att erbjuda – se här!