Hushållsnära tjänster i Västerås

 

w

Lokala

SeniorProffsen är ett helt lokalt företag som finns och verkar i Västerås.

Erfarenhet

Med SeniorProffsen får du del av seniorernas gedigna erfarenhets- och kunskapsbank.

Flexibilitet

Du bestämmer vad och när du vill ha hjälp, SeniorProffsens seniorer är flexibla och tillgängliga.

Omtanke

Våra viktigaste ledord är respekt och omtanke – att göra bra jobb med omtanke om dig som kund.

Hushållsnära tjänster i Västerås med omtanke för alla

Våra hushållsnära tjänster i Västerås brukar vi kalla omtanketjänster, och under denna kategori faller våra städtjänster och de olika sociala omsorgstjänsterna. Omtanketjänsterna fungerar lika bra för privatpersoner (Rut-berättigade) som företag och föreningar.

 

Städtjänster

SeniorProffsen utför hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, städning av förskolor med mera. För nya kunder brukar vi börja med en startstädning för att så att säga sätta en standard som vi sedan upprätthåller. Vi är flexibla vad gäller abonnemangsformerna och många av våra kunder väljer att få städat varje eller varannan vecka på abonnemang. Med Rut-avdraget för privatpersoner blir det inte bli kostsamt!

 

Social omsorg

Förutom städtjänsterna kan ni anlita SeniorProffsen för social omsorg såsom promenader, sällskap, tillsyn, matlagning, enklare sysslor. Naturligtvis försöker vi i mesta möjliga mån ha samma seniorproffs som återkommer till ert hem för er trygghet.

Trygghet

Trygghet för våra kunder är viktigt. Därför försöker vi alltid se till att det är samma städerskor som återkommer. Vid städning arbetar vi oftast två och två, vilket gör att vi kan hjälpas åt om det behövs. Många, inte minst äldre, tycker också det är extra tryggt att få hjälp av och kunna prata med en erfaren senior som återkommer varje eller varannan vecka.

Vi städar när du vill, de timmar du vill. Förslagsvis utförs städningen en gång i veckan eller varannan vecka. Exempel på moment som brukar ingå:

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Fuktmoppning golv
  • Damning fria ytor
  • Borttagning av fläckar på speglar, lister och dörrar

Toaletter

  • Rengöring handfat och toalett in- och utvändigt

Kök/Pentry

  • Rengöring kök eller pentry
  • Avtorkning av arbetsbänk och diskbänk

Du som kund står för dammsugare och förbrukningsmaterial som rengöringsmedel, toalettpapper och pappershanddukar. Om du plockar undan innan vi kommer hinner vi lägga mer tid på själva städningen.