Privatpersoner

Det ska kännas tryggt att anlita SeniorProffsen.

Det är därför vi arbetar med erfarna seniorer 55+, som nästan alltid arbetar i team om två personer.

Vi har skrivna avtal som är en trygghet för all parter.

Viktiga ledord för oss är omtanke och respekt – för dig som kund. Och vi förstår att vi kommer och arbetar i ditt hem.

 

?

Trädgården

Låt SeniorProffsen tar vi hand om den löpande trädgårdsskötseln. Låt oss klippa gräset, häcken, rensa ogräset, kratta och vattna och många andra sysslor. Och på vintern skottar vi snö.

Du anlitar oss för några timmar eller löpande under en säsong. Du står för den nödvändiga trädgårdsutrustningen och vi gör jobbet. Vi hjälper även gärna till med mer avancerad trädgårdshjälp i form av trädbeskärning och plantering till exempel. Fråga oss så ordnar vi det!

Hemstädning

SeniorProffsen utför hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning. För nya kunder brukar vi börja med en startstädning för att så att säga sätta en standard som vi sedan upprätthåller. Vi är flexibla vad gäller abonnemangsformerna och många av våra kunder väljer att få städat varje eller varannan vecka. Med Rut-avdraget blir det inte  kostsamt!

 

Social omsorg

Förutom städtjänsterna kan ni anlita SeniorProffsen för social omsorg såsom promenader, sällskap och tillsyn. Här försöker vi givetvis i mesta möjliga mån se till att det alltid är samma personer som återkommer för er trygghet. Många uppskattar den extra tryggheten i att få hjälp av och kunna prata med en erfaren senior.

 

 Hantverksarbeten

SeniorProffsen har flera händiga och ansvarsfulla hantverkare som kan hjälpa dig med renoveringar och ombyggnationer. Vi kan måla väggar, fönster och tak, tapetsera, lägga, slipa och lacka golv, sätta lister, kakel, montera kök, altaner, ja det mesta inom hantverksarbeten. Vi samarbetar med andra företag som elfirmor och rörläggare för arbeten som kräver sådan specialistkunskap.

 

 

 

 

7

Kontakta oss gärna

genom att ringa 021-132 139 eller genom att fylla i formuläret här bredvid. Vi återkommer till dig!