Företag

Konsulthjälp, arbetstoppar, projekt, fastighetsskötsel, städhjälp, semestrar, sjukskrivningar? Mycket att göra på ekonomiavdelningen? SeniorProffsen har erfaren personal inom de flesta branscher som kan ställa upp så länge ni behöver.

 

?

Fastighetsskötsel

SeniorProffsen har flera duktiga fastighetsskötare som kan ta hand om dina fastigheter på bästa sätt – med ansvar, engagemang och omtanke. Och givetvis också en massa kunskap och erfarenhet.

SeniorProffsen har även goda hantverksresurser och kan hjälpa dig med reparationer och renoveringar, målning, tapeter, kök, el och VVS. Samt städningar, fönsterputs, administration med mera.

 

 

För företag – konsulter och bemanning

SeniorProffsen matchar marknadens behov med våra konsulters långa erfarenhet och kompetens. Våra företagskonsulter är flexibla, kostnadseffektiva, tvärprofessionella och har en kort startsträcka  – de kan redan jobbet!

SeniorProffsens konsulter kan huvudsakligen delas in i två grupper:

  • Spetskompetens, för er som söker specialiserade seniorer med djup kompetens inom ett visst område;
  • Resurskompetens, vanligen för små och medelstora företag som snabbt behöver en resurs som kan ta hand om vissa funktioner.

 

 

Städtjänster

SeniorProffsen utför även kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning. För nya kunder brukar vi börja med en startstädning för att sätta en standard som vi sedan upprätthåller.

Vi är flexibla vad gäller abonnemangsformerna och många av våra kunder väljer att få städat varje vecka på abonnemang.

 

 

 

?

Kontakta oss gärna

genom att ringa 021-132 139 eller genom att fylla i formuläret här bredvid. Vi återkommer till dig!