021-132 139 hej@seniorproffsen.se

SeniorProffsen har flyttat sitt förråd från Bäckby till Verksgatan på Lillåudden. Vi har flyttat in hos Västerås Marin i Lantmännens gamla lokaler, och nu har vi både varm- och kallförråd ett långt stenkast från kontoret på Residens Mälaren på Farledsgatan. 

Anledningen till att SeniorProffsen flyttar förrådet är att man vill komma närmare kontoret på Lillåudden. Nu samlas verksamheten ihop och alla slipper långa resor genom halva stan för det är alltid något som ska hämtas från det ena stället till det andra.

 

Flera fördelar

– Jag ser flera fördelar med flytten av vårt förråd, säger Marie Björkholm, VD för SeniorProffsen. Främst närheten, men också marknadsföringsmässigt då vi får möjlighet att synas lite bättre här än vi gjorde på Bäckby. Dessutom ser vi möjligheter till samarbete på olika sätt med Västerås Marin, vi har t ex börjat städa deras lokaler och vi kan säkert hitta fler samarbeten.

Utgångspunkten för SeniorProffsen verksamhet är Residens Mälaren på Farledsgatan. Där finns kontor och mötesrum. Lokalerna på Verksgatan är till för alla verktyg och material som framför allt Hantverk och Fastighetsskötsel använder. I de nya lokalerna finns även ett kök för fika.

Dela detta

Share this post with your friends!