021-132 139 hej@seniorproffsen.se

SeniorProffsen är med i Företagsvolontärerna som bygger på att företag vill göra gott och bidra till ett bättre samhälle. Företagsvolontärerna anordnar projekt där företagen ställer upp gratis med sina resurser för en god sak. – Detta passar väl in med SeniorProffsens värderingar, så det är självklart att vi är med, säger VD Marie Björkholm.

Nu har Företagsvolontärerna dragit igång ett projekt där flera företag engagerar sig för en god sak nämligen Björnöborg på Björnön. Här är SeniorProffsen med och fixar fasaden. Vår senior Annica och Per har skrapat och målat i sommarvärmen och resultatet blir fint!

Björnöborg

Björnöborg på Björnön uppfördes ursprungligen under tidigt 1900-tal av greve Lewenhaupt på Gäddeholm som sommarhus. Huset har senare byggts till och renoverats. För ca 30 år sedan köptes huset av föreningen Unga örnar och lika länge har man bedrivit sommarkolloverksamhet för barn i huset. Många västeråsare har fina minnen från Björnöborg. Huset och dess omgivningar är ett paradis för barn som kommer hit och får bo här en vecka med sina kompisar och ha roligt.

Företag som valt att engagera sig i detta projekt med resurser i form av material, kunskap och arbetskraft är förutom då SeniorProffsen även  Öbergs färg, Målerispectrum, Relita, Byggmäster, Aros Hyresmaskiner samt AIM Produktion.

Dela detta

Share this post with your friends!