021-132 139 hej@seniorproffsen.se

Varje år har SeniorProffsen flera olika aktiviteter för sina anställda. En tradition är vår sommarfest med tipspromenad, lekar, grillad korv och trevlig samvaro. 

Årets sommarfest hölls den 14 juni på gräsmattan framför Residens Mälaren på Lillåudden, där SeniorProffsen också ha sitt kontor. Ett glatt gäng gick en tipspromenad, smakade god korv från Carlströms och avslutade med kaffe uppe på den fina terrassen på Residens Mälaren. Som vanligt var det barnbarn med, och också som vanligt var det även lekar och tävlingar. Där fick vi en ny mästare i spikslagning då Arne Dahlin var både snabb och pricksäker med hammaren.

– Det var länge sedan jag spikade, nu skruvar man ju allt, men tydligen sitter de gamla takterna ännu i, sade Arne.

– Det är självklart att göra lite extra för våra seniorer, menar Marie Björkholm, VD och ägare av SeniorProffsen. Vi har sammankomster både till sommaren och till jul förutom våra frukostmöten. Det är viktigt att få träffas, prata och umgås, och att vara med i ett så här fint gäng som vi har.

–  Vi vill också passa på att propagera för att vi ska bli fler. Det är en stor efterfrågan på våra tjänster, inte minst på våra städtjänster, och vi behöver bli fler duktiga seniorer som vill och kan arbeta.

Dela detta

Share this post with your friends!