Fastighetsskötsel och städning i ett paket

SeniorProffsen kan erbjuda många olika tjänster som ni kan sy ihop till ett eget skräddarsytt paket. För en brf, eller samfällighet kan det exempelvis innebära fastighetsskötsel och städning.

 

SeniorProffsen har flera duktiga fastighetsskötare som kan ta hand om era fastigheter på bästa sätt – med ansvar, engagemang och omtanke på dina villkor. Våra fastighetsskötare jobbar gärna självständigt så många timmar du vill på din fastighet i veckan. Tänk  att ha en pålitlig, händig och erfaren ”portis” som tar hand om er fastighet och som själv fixar det mesta av det ni behöver. Klipper gräs och buskar, byter glödlampor, rensar ut förråd, skottar snö och sandar, fixar droppande kranar med mera.

SeniorProffsen har även goda hantverksresurser och kan hjälpa dig med reparationer och renoveringar, målning, tapeter, kök, el och VVS. Vi utför även städningar, fönsterputs, administration med mera.

Vad gäller städning kan vi städa trappor och även göra hemstädning (med RUT-avdrag) för de som vill det.  Vi är flexibla vad gäller abonnemangsformerna och många av våra kunder väljer att få städat varje eller varannan vecka på abonnemang. Med Rut-avdraget för privatpersoner blir det inte bli kostsamt!

Trygghet för våra kunder är viktigt. Därför försöker vi alltid se till att det är samma personer som återkommer. Många, inte minst äldre, tycker också det är extra tryggt att få hjälp av och kunna prata med en erfaren senior som återkommer varje eller varannan vecka.

Läs mer om våra tjänster här

Vill du anlita oss, eller du kanske undrar över något – fyll gärna i nedanstående formulär så återkommer vi till dig.