SeniorProffsen växer och flyttar tillbaka delar av sin verksamhet till Kopparlunden i Västerås.

  • Här har vi en fin, rymligare, mer ändamålsenlig och lätt-tillgänglig lokal för våra kunder och seniorer, säger Marie Björkholm, ägare av och VD för SeniorProffsen. Och jag tycker det är roligt att vara tillbaka där jag en gång i tiden startade bolaget. Vi har suttit på flera olika platser här på Kopparlunden, och området ligger mig varmt om hjärtat, inte minst sedan jag engagerade mig i medlemsorganisationen Västerås Science Park Association. Det känns bra att vara tillbaka, i en fin och historisk företagsmiljö. Välkommen att besöka oss!

 

Större lokaler

Det var absolut inget fel på Lillåudden, men lokalerna där blev lite trångbodda när företaget växer. Delar av SeniorProffsens verksamhet är kvar på Residens Mälaren på Lillåudden, men kontoret är nu flyttat till Trefasgatan 2 på Kopparlunden. Dessutom har man ett förråd för maskiner och verktyg på Sjöhagsvägen.

SeniorProffsen växer? – Ja, vi växer på alla områden. Fastighets- och trädgårdsskötsel, städning av kontor och hem, hantverksarbeten där vi är speciellt duktiga på golvläggning, kontorsservice, målning och tapetsering, ja vi har många duktiga seniorer. Vi har nu också flera kunder som väljer oss för våra värderingar, och det är något vi är stolta över. Jag tror att företagets värderingar kommer att bli en allt viktigare konkurrensfördel framöver.