Allt fler efterfrågar SeniorProffsens tjänster och vi söker nu fler städare-städerskor.

Vill du arbeta med städning? Vi ser gärna att du har erfarenhet, körkort och är villig att arbeta på timme. Uppdragen kan variera som hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, fönsterputs med mera.

Viktigt för oss är att du har rätt attityd, vill arbeta, och att du vill göra ett bra arbete med kvalitet. Viktigt är också att du tycker om att möta människor. Som Seniorproffs har du ett stort ansvar, då det är du som är “vår ambassadör”, möter kunden och gör arbetet, ofta i kundens hem.

Hur säkerställer SeniorProffsen att RUT-tjänster som städning kvalitetssäkras?

– Vi är ett företag som vill stå för kvalitet, och därför är det så viktigt att vi alltid söker nå en dialog med våra kunder, säger SeniorProffsens VD Marie Björkholm. Inför ett nytt städuppdrag går vi igenom de olika momenten utifrån en checklista tillsammans med vår kund. Om kunden har speciella önskemål skrivs de ned. Efter första städningen ringer vi och kontrollerar att kunden är nöjd, och om det är något mer som behöver utföras.

– Vi på SeniorProffsen är också väl medvetna om att vi får ett förtroende när kunden släpper in oss i sitt hem för att arbeta. Det är ett förtroende vi inte tar för givet utan vill förtjäna. Därför menar vi också att det är en fördel för våra kunder att de som arbetar åt oss är erfarna seniorer med lång livs- och yrkeserfarenhet. På SeniorProffsen har vi en gemensam värdegrund, våra seniorer förstår vad kundkvalitet och kundförtroende betyder. Våra seniorers kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda städning med kvalitet.

SeniorProffsen är ett lokalt företag i Västerås med en stark värdegrund, där vi alltid strävar efter att göra rätt och riktigt gentemot kunden och varandra. Vi är ett fint gäng och nu vill vi bli fler städare-städerskor!

Kolla gärna också här.

Och här.

Känner du att detta kan vara något för dig, ring då direkt till Marianne Eriksson-Kronman på 0722-538 902.

Du kan också maila till Marianne direkt här, eller till hej@seniorproffsen.se.

Välkommen till SeniorProffsen!

reco två år